Prevozi po naročilu – prevoz po vaši meri
| Članek je bil prebran 616 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

V današnjem času in v hitrem tempu življenja je najpomembnejša mobilnost. In večina izmed nas si od mobilnosti želi predvsem fleksibilnosti oziroma, da bi si lahko mobilnost krojili po svojih potrebah, pričakovanjih in zahtevah. Takšni mobilnosti pa najbolj ustrezajo prevozi po naročilu.

arrivaPrevoz po naročilu izvajajo ponudniki transportnih storitev. Povečini gre za avtobusna podjetja in podjetja, ki dajejo v najem kombije ali minibuse. Takšni ponudniki tako po naročilu svojih strank pripravijo načrt poti, ki jo nato izpelje usposobljeni voznik (ali dva voznika, v kolikor gre za daljše in več kot 14 ur trajajoče poti). Za prevoze po naročilu se ljudje ali skupine ljudi odločajo takrat, ko na točno določen dan, ob točno določenem času, želijo potovati iz kraja a do kraja b, brez ali z več postanki. Takšen način prevoza je idealen, ko gre za prevoz otrok ali drugih skupin, ki potujejo na isti cilj, npr. na poroko, seminar, koncert, predstavo, izobraževanje, izlet, v živalski vrt, zabaviščni park, na morje, itd.

Prednosti prevoza po naročilu

Prevozi po naročilu so torej poceni, udobni in varni, povrh vsega pa za celotno izvedbo poti po vaših željah namesto vas poskrbi nekdo drug. Prevozi po naročilu so zato zares prevozi po meri potnika.

Morda vas zanima tudi članek o zgodovini avtomobilske znamke Citroen? Preberite!

© 21. 07. 2018 - Gramiz. Oglaševanje.