Svaka pod krinko – smeh zagotovljen!
| Članek je bil prebran 688 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

Po filmu Svaka na patrulji (Ride Along) na filmska platna prihaja film Svaka pod krinko (Ride Along 2). Mnogi so nadaljevanje že težko pričakovali, saj je prvi del požel veliko navdušenja in pohval. Zmagovalni policijski (in komedijantski) par je tako nazaj in bo v filmu Svaka pod krinko poskrbel za obilico akcije, smeha in humorja. V filmu bosta igrala Ice Cube in Kevin Hart, ki igra nerodnega pomočnika. Bodoča sorodnika, ki sta v prvem delu patruljirala po Atlanti, se tokrat podajata na ulice vročega Miamija. V filmu bosta delovala pod krinko, da bi tako zrušila vodjo mamilarskega kartela.

hollywoodKaj se je dogajalo v prvem delu (Svaka na patrulji)?

V prvem delu se zgodba vrti okoli tega, da bi šolski varnostnik Ben (Kevin Hart) dekletovemu bratu detektivu Jamesu (Ice Cube), ki je odlikovan policist, dokazal, da zmore opravljati tudi resno policijsko delo. Ko je končno sprejet na policijsko akademijo, da James povabi na 24 urno patruljiranje po Atlanti. S tem ga želi James prestrašiti in odvrniti od njegove policijske kariere, po drugi strani pa tudi preveriti, ali je Ben pravi moški za njegovo sestro.

Zgodba filma Svaka pod krinko (Ride Along 2)

V nadaljevanju prvega dela najprej srečamo Bena, ki je vmes uspešno diplomiral na policijski akademiji in tudi postal član na policijski postaji v Atlanti. S tem se njegove sanje o detektivski karieri seveda ne končajo. Kot v prvem delu se tudi v drugem Ben še vedno ne razume najbolje z Jamesom, ki ne verjame, da je Ben prava oseba za policijsko delo, dvomi pa tudi o tem, da je pravi za njegovo sestro. V nasprotju s tem pa je v zelo srečnem razmerju z Angelo (Jamesova sestra) in zaljubljeni par pospešeno organizira poročno slavje. Kljub temu, da je poroka pred vrati, se policijski načelnik atlantske policijske postaje odloči, da Jamesa in Bena – bodoča svaka torej – pošlje na misijo v Miami. Tam se namreč nahaja nevaren mamilarski kartel, ki z mamili zalaga tudi mesto Atlanta. James in Ben imata tako nalogo, da raziščeta mamilarsko zgodbo in razkrinkata kartel. Da bi jima to uspelo, morata združiti svoje moči s policijskim oddelkom v Miamiju, kjer na primeru dela privlačna detektivka, po imenu Maya Cruz. Jim bo uspelo razrešiti primer ali pa se bo Ben do konca osmešil pred svojim bodočim svakom? Od njegovega dela in uspeha je namreč odvisna tudi prihodnost zveze z Angelo in usoda njune poroke. Da bi bila komedija še bolj zabavna, so ustvarjalci filma k sodelovanju povabili tudi igralca Ken Jeong-a, ki ima v filmu vlogo hekerja.

IMDB opis filma.

Svaka pod krinko sodi v žanr komedije in akcije, na platna pa je prvič prišel v začetku leta 2016. Film traja 1 h 42 min. Ker gre za preizkušen igralski duet in odlično filmsko ekipo, se za zabavo in obilico smeha res ni za bati. Glede na to, kako uspešen je bil že prvi del (Svaka na patrulji), namreč obstaja zelo velika verjetnost, da bo tudi Svaka pod krinko postal zelo priljubljen in gledan. Vsekakor bo film gotovo všeč vsem tistim, katerim je bil všeč prvi del.

Preberite si tudi, zakaj je gledanje filmov lahko koristno pri učenju angleščine!

© 21. 07. 2018 - Gramiz. Oglaševanje.